Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Με μαέστρο Ράμα και εκτελεστή Τσαγκάρη ο Αμπελακιακός ισοπέδωσε τον ΑΟ Κορυδαλλού



Σαν σε προπόνηση εξελίχτηκε το σημερινό εντός έδρας παιχνίδι του Αμπελακιακού με τον ΑΟ Κορυδαλλού για τη 16 αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι και μόλις στο 3ο λεπτό ο Τσαγκάρης άνοιξε το σκορ γράφοντας το 1-0. Την σκυτάλη δέκα λεπτά αργότερα πήρε ο Σελμανάι, ο οποίος σημείωσε το 2-0. Από το πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού και με την ομάδα μας να προηγείται το παιχνίδι το ανέλαβαν οι Τσαγκάρης και Ράμα. Στο 40’ ο Ράμα έκανε το 3-0 και οδήγησε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν κερδίζοντας πέναλτι στο 47’ ευστοχώντας και μειώνοντας σε 3-1. 


Η χαρά τους βέβαια δεν κράτησε πολύ αφού μέσα σε ένα δεκάλεπτο οι Τσαγκάρης και Ράμα πέτυχαν μαζί τρία γκολ εκτοξεύοντας τον δείκτη του σκορ στο 6-1 δίνοντας στον αγώνα διαδικαστικό χαρακτήρα.

Έτσι λοιπόν ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος έκανε το 8στα8 στην έδρα του δίνοντας σαφές μήνυμα προς τους άλλους διεκδικητές του τίτλου πως φέτος είναι η χρονιά του και πως το «κάστρο» παραμένει απόρθητο.

MVP: Παρόλου που ο Τσαγκάρης πέτυχε το χατ-τρικ, mvp της αγωνιστικής είναι ο Ράμα όχι μόνο για τα γκολ που  πέτυχε αλλά και για τις υπέροχες ασσίστ που έβγαλε στο σημερινό παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου