Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Με υπογραφή Ραπτόπουλου ο Αίαντας πήρε την νίκη



Ένας Ραπτόπουλος από παλιά. Αυτός θα μπορούσε να ήταν το τίτλος του άρθρου για την χθεσινή νίκη του Αίαντα επί της Νίκη Ρέντη με γκολ στο 90’.

Έσπασαν τα δοκάρια οι παίκτες του Βουτσινά. Με την ομάδα μας να είναι καλύτερη καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, η μπάλα δεν έλεγε να μπει στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας. 

Ο Ραπτόπουλος «σεληνιάστηκε» και έκανε τα πάντα μες στο γήπεδο. Έτρεχε στην μπάλα, έπαιρνε κεφαλιές και μάρκαρε γυρνώντας πίσω στην άμυνα. Με λίγα λόγια έκανε ότι ακριβώς θέλει ένας προπονητής από το αστέρι της ομάδας του. Ο Λώλος μπορεί να έχει μεγαλώσει και αρκετοί στην αρχή να είχαν τις αμφιβολίες τους για την επιστροφή του στον σύλλογο αλλά τελικά απέδειξε στην εξέδρα πως είναι εδώ και πως για όσο παίζει θα δίνει το εκατό τις εκατό των δυνατοτήτων του.

Οι γηπεδούχοι λοιπόν χάνοντας την μία ευκαιρία μετά την άλλη και μη μπορώντας να πετύχουν κάποιο γκολ, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι άρχιζαν να πιστεύουν πως θα μπορούσαν να πάρουν έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας, ήρθε ο Ραπτόπουλος στις καθυστερήσεις για μπουμπουνίσει τα αντίπαλα δίχτυα και να δώσει την πολυπόθητη νίκη στον Άγιαξ βάζοντας φωτιά στην εξέδρα!

*Αξίζει να  σημειωθεί πως όλη η ομάδα πήγε πάρα πολύ καλά και πως στο πρώτο του παιχνίδι ο νεοαποκτηθέντας Κώστας Γκλεγκλές ήταν από τους διακριθέντες δείχνοντας έτσι πως ήρθε για να μείνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου