Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει



Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα  6/11/ 2017 η προγραμματισμένη συνάντηση της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ με μέλη της διοίκησης  της Οδηγήτριας την οποία εκπροσώπησαν οι κ.κ. Μιχάλης Μιχαλολιάκος, Τάκης Ζερβακάκης.
Έγινε συζήτηση εφ΄ όλης της ύλης κι ασφαλώς συζητήθηκε το θέμα της μη συμμετοχής του σωματείου στο Πρωτάθλημα.


Οι της Οδηγήτριας στάθηκαν κυρίως στο θέμα της διαιτησίας της περασμένης σεζόν, τονίσθηκε ότι φέτος ο σύλλογος στηρίζει την προσπάθεια ανάπτυξης των ακαδημιών, ενώ αναμένεται να επανέλθει  την νέα χρονιά  δριμύτερος.
Από την Ε.Ε. της  Ε.Π.Σ.Π. το παρόν έδωσαν οι κ.κ. Ι. Σπάθας, Ι. Σταματάτος, Λ. Κανδύλης, Ι. Ποντίκης.


Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Κατά την σημερινή συνεδρίαση (9/11/2017) της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ελήφθησαν οι κάτωθι αποφάσεις:

Θέμα 1ο :
Απορρίπτει την ένσταση του σωματείου ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ για αντικανονική διακοπή του αγώνα Πρωταθλήματος της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας «ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ – ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ που διεξήχθη στο  γήπεδο Ρέντη την 22/102017, αφού  θεωρεί ότι βάση του Φύλλου αγώνα  που συνέταξε ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Ρ. Ντουμιτρέσκου, προκύπτει σαφή υπαιτιότητα του σωματείου ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ  για την διακοπή του εν λόγω αγώνα βάση των άρθρων 15 παρ.4& 6 του άρθρου 14 παρ1,2,3, του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ- άρθρο 15 παρ. 8 του ΚΑΠ.

Θέμα 2ο:
α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ για τη διακοπή του αγώνα Πρωταθλήματος Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας  «ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ – ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ» που διεξήχθη την 22.10.2017, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας (άρθρο 21 παρ. 3 Ι&ΙΙ  του ΚΑΠ , άρθρο 14 παρ.1,2,3, άρθρο 15 (γενική αρχή) & 15παρ.4 του Πειθ. Κώδικα Ε.Π.Ο).
β) Κατακυρώνει τον εν  λόγω αγώνα του Πρωταθλήματος Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας  υπέρ του σωματείου ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ   με  τέρματα  τρία (3) έναντι μηδέν (0)  και βαθμούς τρεις (3)  έναντι μηδέν (0) του σωματείου ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ (άρθρο 21 παρ. 3 ΙΙ του ΚΑΠ ).
γ) Επιβάλλει ποινή αφαίρεσης  τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου που μετέχει το σωματείο ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ,  αφαιρεί δύο (2) βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα που θα συμμετάσχει το σωματείο ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ  καθώς  και χρηματική ποινή 100 €  (άρθρο 21 παρ. 3ΙΙ του ΚΑΠ )
 δ) Επιβάλλει ποινή στέρησης του  δικαιώματος χρήσης της  έδρας του στο σωματείο ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ για μια (1) αγωνιστική ημέρα (άρθρο 15παρ 6β του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ)
ε) Θεωρεί συνυπεύθυνο το σωματείο ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ για την αντιαθλητική συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΥ Κ. αρ.δ. ΕΠΟ 1165391  και  επιβάλλει χρηματική ποινή 100  ευρώ ( άρθρο 14 παρ. 1,2,3 & άρθρο 15 παρ. 6. α  του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ)
στ) Παραπέμπει στο αρμόδιο όργανο της Επιτροπής Παρατηρητών τον παρατηρητή του αγώνα  της 22/10/2017 κ. ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΗ για την πλημμελή άσκηση των καθηκόντων του.
η) Παραπέμπει τα σχετικά στην Επιτροπή Πρωταθλήματος.

-2-

Θέμα 3ο:
α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ για την μη διεξαγωγή του αγώνα της 3ης αγωνιστικής του  Πρωταθλήματος  Γ΄ Ερας. Κατηγορίας «ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ – ΦΙΛΑΘΛΟΙ» (άρθρο 21 παρ. 3.Ια,του ΚΑΠ).
β) Κατακυρώνει τον εν λόγω αγώνα  της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της 15/10/2017  «ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ – ΦΙΛΑΘΛΟΙ»  υπέρ του σωματείου ΦΙΛΑΘΛΟΙ  με  τέρματα  τρία(3) έναντι μηδέν( 0) του σωματείου ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ  και  βαθμούς τρείς(3)  υπέρ του σωματείου ΦΙΛΑΘΛΟΙ έναντι μηδέν( 0) του σωματείου ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ (άρθρο 21 παρ. 3.ΙΙα,του ΚΑΠ ).
γ) Επιβάλει ποινή αφαίρεσης  δύο ( 2 ) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου που μετέχει το σωματείο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ, επίσης  αφαιρεί δύο ( 2) βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα που θα συμμετάσχει το σωματείο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ, καθώς επίσης και χρηματική ποινή 50 ευρώ(άρθρο 21 παρ. 3.ΙΙ β,γ του ΚΑΠ ).
δ) Το σωματείο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ θεωρείται ότι αποχώρησε με την θέληση του, από την στιγμή που δεν κατήλθε να αγωνισθεί σε τρείς συνολικά  αγώνες της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και αποβάλλεται από τη συνέχεια του Πρωταθλήματος της Γ’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας (άρθρο27  του ΚΑΠ ).
  
Θέμα 4ο:
Η Π. Ε. αφού έλαβε υπόψη  της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. Β. ΙΩΑΝΝΙΔΗ (προπονητή του σωματείου ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ) καθώς επίσης και την έγγραφη απολογία του αναφορικά με δυσμενείς, δηλώσεις και κρίσεις του  την 25/10/2017, τον καλεί εντός 7 ημερών να ανακαλέσει δημόσια και να προσκομίσει αντίγραφο της ανακλητικής δήλωσης στην Π.Ε. Σε αντίθετη περίπτωση του επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 3 μήνες και χρηματική ποινή 100 ευρώ (άρθρο 24 παρ.1.2.3. του Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΠΟ).

Θέμα 5ο:
Η Π. Ε. αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΕΝΩΣΗ Α.Α. ΡΕΝΤΗ  καθώς και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα  ΕΝΩΣΗ Α.Α. ΡΕΝΤΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  που έγινε στο γήπεδο ΡΕΝΤΗ στις 22.10.2017  – εξυβριστική συμπεριφορά     
Επιβάλλει στο σωματείο ΕΝΩΣΗ Α.Α. ΡΕΝΤΗ  χρηματική ποινή 50€ (άρθρο 15  παρ.8α του Πειθ.Κώδικα Ε.Π.Ο.).

Θέμα 6ο:
Η Π. Ε. αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  καθώς και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα  ΕΝΩΣΗ Α.Α. ΡΕΝΤΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  που έγινε στο γήπεδο ΡΕΝΤΗ στις 22.10.2017  – εξυβριστική συμπεριφορά.    Επιβάλλει στο σωματείο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  χρηματική ποινή 50€ (άρθρο 15  παρ.8α του Πειθ. Κώδικα Ε.Π.Ο.).

Θέμα 7ο:
Η Π. Ε. αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ  καθώς και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα  ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – ΚΑΡΑΒΑΣ   που έγινε στο γήπεδο ΣΙΤΑΠΟΘΗΚΩΝ στις 21.10.2017  – άναμμα πυρσών - εξυβριστική συμπεριφορά. Επιβάλλει στο σωματείο ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ  χρηματική ποινή 70€ (άρθρο 15  παρ.8α του Πειθ.Κώδικα Ε.Π.Ο.).

Θέμα 8ο:
Η Π. Ε. αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ  καθώς και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα  ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ – ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ  που έγινε στο γήπεδο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ στις 21.10.2017  – εξυβριστική συμπεριφορά. Επιβάλλει στο σωματείο ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ  χρηματική ποινή 50€ (άρθρο 15  παρ.8α του Πειθ. Κώδικα Ε.Π.Ο.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου