Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Το μεγάλο ντέρμπι του νησιού πλησιάζει – Αμπελακιακός εναντίον Αίαντα



Δύο μέρες έμειναν για το τοπικό ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μεταξύ Αμπελακιακού και Αίαντα

Με όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο του νησιού να ανυπομονεί για την συνάντηση των δύο ομάδων στο γήπεδο, ο αγώνας αναμένεται καυτός και το μόνο σίγουρο είναι πως θα δούμε μια εντυπωσιακή αναμέτρηση. 

Ο ενισχυμένος Αμπελακιακός είναι στην ευχάριστη θέση να έχει υγιείς και έτοιμους όλους τους ποδοσφαιριστές του με μερικά ονόματα όπως αυτά των Ράμα, Σταφσουλάι και Τσαγκάρη να ξεχωρίζουν. 


Στην αντίπερα όχθη ο Άγιαξ κατεβαίνει με αρκετές σημαντικές απουσίες αφού δεν υπολογίζει στους Χανιώτη(τιμωρημένος) και στους τραυματίες Μελαμπιανάκη, Μπάκα, Ευαγγέλου Γ. και Ράμφου Κ. ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν ο Πέρρος θα μπορέσει τελικά να αγωνιστεί. Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι περιμένουν να δουν το πως θα εμφανιστεί ο Ραπτόπουλος μετά την "μετακόμιση" του από την μία ομάδα στην άλλη πριν δύο περίπου εβδομάδες.

Όπως και να 'χει ο Αίαντας δείχνει έτοιμος να τα δώσει όλα και να αντιμετωπίσει τον Αμπελακιακό στα ίσια που είναι σε καλή φόρμα, ειδικά μετά την μεγάλη νίκη γοήτρου και ψυχολογίας επί της Προοδευτικής στον θεσμό του κυπέλου. 

Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες και μακάρι το γήπεδο να γεμίσει και να χειροκροτήσει την προσπάθεια και των δύο ιστορικών συλλόγων του νησιού.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου