Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Αίαντας επιστρέφει στην Α' Πειραιά με όνειρα και φιλοδοξίες


Την Κυριακή 24/09 ξεκινά το Πειραϊκό πρωτάθλημα που μετά από 2 χρόνια απουσίας επιστρέφει ο Ιστορικός Αίαντας Σαλαμίνας . 

Η ομάδα μετά την παρολίγο διάλυση της καθώς για μια χρόνια δεν συμμετείχε στο πρωτάθλημα , τώρα πάνω σε υγιής βάσεις επιστρέφει στην Α’ Κατηγορία . 


Εδώ αξίζει να αναφέρουμε τον σπουδαίο ρόλο που έχει αναλάβει η Νέα Διοίκηση , η οποία απαρτίζεται από 10 φίλους-στρατιώτες του ΑΙΑ .

 Χωρίς κανένα προσωπικό όφελος και με γνώμονα την ύπαρξη του συλλόγου που σε λίγο θα κλείσει 90 έτη ιστορίας , αγωνίζεται καθημερινά για την κάλυψη των αναγκών του συλλόγου . Απ την πρώτη μέρα επανασύστασης του συλλόγου υπάρχει οικογενειακό κλίμα στην διοίκηση και αυτό μεταφέρεται και στο αγωνιστικό τμήμα . Όλα τα μέλη της διοίκησης είναι ισότιμα και οι θέσεις είναι για τυπικούς λόγους, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι την διοίκηση απαρτίζουν οι:

Πρόεδρος Παν. Παπαδημητρίου
Αντιπρόεδρος Παν. Γκολφινόπουλος
Ταμίας Κων/νος Βοΐδήλας
Δημ. Σχέσεις Θαν. Αλαΐσκας
Γεν. Γραμματέας Ηλίας Νάννος
Β' Γραμματέας Σπύρος Κουτσουκος
Γεν. Αρχηγός Σταύρος Καστανιάς
Έφορος τμ. Βόλεϊ Γεώργιος Αθανασίου και το πολυεργαλείο μας Μιχάλης Φαρμακόρης.

 Φέτος στον ίδιο όμιλο αξίζει να αναφέρουμε πως θα αγωνίζονται δυο Σαλαμίνιες ομάδες, ο Αίαντας Σαλαμίνας και ο Αμπελακιακός .Είναι βέβαιο ότι οι φίλαθλοι του νησιού και στα δυο παιχνίδια θα γεμίσουν τα δυο γήπεδα για να δουν αυτά τα πολύ δυνατά ματς καθώς πέρασαν αρκετά χρόνια μετά την τελευταία συνάντηση τους.

1 σχόλιο:

  1. Καλη αρχη παιδιά και στις 2 ομάδες.Αν θέλετε πείτε μας τους στόχους σας.Πριν 3 χρόνια αγωνίστηκαν στο κύπελλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή