Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει



Την Τετάρτη 6/9/2017 και ώρα 17.45 η Επιτροπή Παρατηρητών έχει προγραμματίσει  ενημερωτική συνάντηση των Παρατηρητών ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών   υποχρεώσεων
της νέας περιόδου και η παρουσία όλων των Παρατηρητών είναι  Υποχρεωτική.





Την ίδια ημέρα (Τετάρτη) και ώρα 19.00 στα γραφεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, η Επιτροπή Πρωταθλήματος έχει προγραμματίσει την κλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος των Πρωταθλημάτων Α΄ Β΄ Γ΄ Κατηγορίας.
Τυχόν αιτήματα σωματείων θα πρέπει να  αποσταλθούν στην Γραμματεία της Ένωσης  μέχρι την Δευτέρα 4/9/2017 και ώρα 17.00 


ΠΡΟΣΟΧΗ!!
Ενημερώνονται τα σωματεία (ειδικά αυτά της Β΄- Γ΄ Κατηγορίας που ξεκινούν τις επίσημες υποχρεώσεις τους στο Κύπελλο, το ΣΚ 9-10 Σεπτεμβρίου):
α) Θα πρέπει να ετοιμάσουν τα απαραίτητα  έγγραφα για την έκδοση της Πιστοποίησης Προπονητή, ώστε οι προπονητές να έχουν δικαίωμα  να κάθονται στον πάγκο κατά την διάρκεια των αγώνων.
β) Ένας ποδοσφαιριστής που έχει αποκτήσει Ταυτότητα προπονητή Ε.Π.Ο. τριετίας  ή έχει υποβάλλει αίτηση για την έκδοση ταυτότητας προπονητή, παύει αυτόματα να έχει δικαίωμα να αγωνίζεται.
Ωστόσο  αυτός ο ποδοσφαιριστής εφόσον  επιθυμεί να αγωνισθεί θα πρέπει να καταθέσει την Ταυτότητα προπονητή  στην Διοργανώτρια ( Ε.Π.Σ.Π.)  τουλάχιστον 10 ημέρες προ της ενάρξεως του πρωταθλήματος και να δηλώσει ότι για αυτή την περίοδο επιθυμεί να αγωνισθεί ως ποδοσφαιριστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου