Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ



Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει τα  σωματεία Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, όπως και αυτά που μετέχουν στα πρωταθλήματα μας Α΄ Β΄ Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, ότι με βάση το υπ΄ αριθμόν 20505/2015  έγγραφο της ΕΠΟ και σύμφωνα με τον κανονισμό διαιτησίας ποδοσφαίρου - Σύστημα Υλοποίησης Διαιτησίας Ποδοσφαίρου 2016-2017, δεν επιτρέπεται η διεξαγωγή φιλικών χωρίς την  έγκριση της Ε.Π.Σ.Π. , όπως φυσικά δεν επιτρέπεται η διεξαγωγή φιλικών αγώνων χωρίς την παρουσία επισήμων διαιτητών που θα ορίζει η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης (τα γηπεδούχα σωματεία θα πρέπει να ενημερώνουν εγγράφως την Ε.Π.Σ.Π. τουλάχιστον 2 ημέρες πρίν).

Οι διαιτητές υποχρεούται στους φιλικούς αγώνες να  συντάσσουν Φύλλο αγώνα το οποίο θα αποστέλλεται αρμοδίως στις προκαθορισμένες ημερομηνίες στην Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Π.
Τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής και αυτά Α΄ Β΄ Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας σε περίπτωση παράβασης των ως άνω  θα επιβάλλεται χρηματική ποινή 500 ευρώ.


Τυχόν επιβολή ποινών (π.χ. ποδοσφαιριστών) στους Φιλικούς αγώνες θα προσμετρούνται  κανονικά στις επίσημες διοργανώσεις .

Στους διαιτητές που παραβαίνουν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα επιβάλλεται τρίμηνη απαγόρευση ορισμού στους αγώνες των κατηγοριών που ανήκουν.

 √ Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ λαμβάνοντας υπόψη της, την  δύσκολη οικονομική συγκυρία της χώρας μειώνει τα εξοδολόγια διαιτησιών Φιλικών αγώνων ως εξής: 

Γ΄ Εθνική Κατηγορία                        :  80 ευρώ
Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία          :  50 ευρώ
Β΄- Γ΄  Ερασιτεχνική Κατηγορία   :  40 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου