Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Με 8 αθλητές ο Γ.Σ Σαλαμίνας στο Πανελλήνιο Παμπαίδων-Παγκορασίδων της Χαλκίδας



Με 8 αθλητές θα συμμετάσχει ο Γ.Σ Σαλαμίνας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων που διοργανώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο στην Χαλκίδα. Η Σαλαμίνα φέτος κατεβάζει τους διπλάσιους αθλητές (8αντί για 4 πέρυσι) και φιλοδοξεί σε καλά ρεκόρ και ίσως στο πρώτο της μετάλλιο. 

Οι αθλητές του συλλόγου βρίσκονται όλοι σε πολύ καλή φόρμα και το άγχος αλλά και η διάθεση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα είναι εμφανής. Την αυλαία στους αγώνες ανοίγει η Ντεάνα Μαλάι στους προκριματικούς αγώνες το Σάββατο στα 300μ. στις 10:40 και κλείνει την Κυριακή στις 18:30 το απόγευμα με την σκυταλοδρομία κοριτσιών όπου τρέχουν οι Αναστασία Καγιαδάκη, Εμμανουέλλα Πλάκα, Ελένη Καγιαδάκη και Ντεάνα Μαλάι. 


από αριστερά Καγιαδακη Αναστασία ,Μαλάι Ντεανα,Ντάνα Μαριλένα,Πλάκα Εμμανουέλα,Μασούρας Θανάσης,Βασιλαρα Χριστίνα,Καγιαδακη Ελένη, Παπανικολάου Νικολέτα
Την αποστολή θα συνοδεύσουν βέβαια οι προπονητές του συλλόγου Ηλίας Νταβίδης και Σπύρος Παππάς αλλά και ο πρόεδρος Θρασύβουλος Μπάγιος. 
Το Anatropes Sport θα βρίσκεται και εκείνο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και θα σας μεταφέρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες τις εξελίξεις του διημέρου. Καλή επιτυχία λοιπόν σε όλα τα παιδιά.

*Στο σύνολο των 8 που θα συμμετέχουν είναι: Αναστασία Καγιαδάκη, Ελένη Καγιαδάκη, Ντεάνα Μαλάι, Εμμανουέλλα Πλάκα, Χριστίνα Βασιλάρα, Μαριλένα Ντάνα, Νικολέτα Παπανικολάου και Θανάσης Μασούρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου