Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Ιδού οι πραγματικοί πρωταθλητές...Αίαντας=Άνοδος



Αίαντας ίσον ιστορία ίσον ομάδα ίσον κόσμος!
Η ομάδα μας μετά από πολλές περιπέτειες την φετινή σεζόν κατάφερε να κάνει την άνοδο στην Α’ Κατηγορία ξεκινώντας με -6 βαθμούς λόγο μη συμμετοχής του στο περυσινό πρωτάθλημα. 
Για τον κόσμο του νησιού ο Αίαντας είναι ο πραγματικός πρωταθλητής και αυτό αρκεί.

Στα του παιχνιδιού τώρα. Η ομάδα μας υποδέχτηκε τον Δία Κορυδαλλού και έπαιζε για δύο αποτελέσματα (ισοπαλία-νίκη) που θα του 
έδιναν του έδιναν τους βαθμούς για την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης. 

Το πρώτο ημίχρονο οφείλουμε να ομολογήσουμε πως ήταν αρκετά νωθρό με τις δύο ομάδες να μην παίζουν όπως ήθελαν με αποτέλεσμα το ημίχρονο να τις βρίσκει ισόπαλες. Στο δεύτερο μισό του αγώνα όμως ο Άγιαξ ξύπνησε και στο 52’ ο Γκάγκαλης έκανε το 1-0 βάζοντας φωτιά στο γήπεδο. Τρία λεπτά αργότερα από στημένη φάση ο Γκάγκαλης παραλίγο να πετύχει και δεύτερο προσωπικό γκολ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. 

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση χωρίς όμως να πετύχουν κάτι αξιοσημείωτο. Βέβαια το 1-0 δεν είναι ωραίο σκορ και οι παίκτες του Στάθη Φουρίκη το ξέρουν καλά. Έτσι στο 91’ με πέναλτι που κέρδισε ο Απαζίδης και εκτέλεσε ο Μπάκας γράφτηκε το τελικό 2-0 της ανόδου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου