Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Μήπως να μετονομαστεί η ομάδα από Αίαντας σε ΤΡΕΝΟ;



Εύκολη μέρα είχαν οι παίκτες του Αίαντα Σαλαμίνας απέναντι στην φιλοξενούμενη ομάδα του ΑΟ Πειραιά. Οι γηπεδούχοι πίεσαν από την αρχή του παιχνιδιού και με τον Παπαθεοχάρη άνοιξαν το σκορ, για να ακολουθήσει ο Χανιώτης και να κάνει το 2-0 στο πρώτο ημίχρονο.

 Στην επανάληψη μετά από αμφισβητούμενο φάουλ οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν γρήγορα την μπάλα και πιάνοντας στον ύπνο την άμυνα των αντιπάλων μείωσαν σε 2-1 ξαναμπαίνοντας έτσι στο παιχνίδι. 

Η αντίδραση του Αίαντα ήταν άμεση και λίγο αργότερα ο Παπαθεοχάρης «κρέμασε» τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων  συμπληρώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το τελικό 3-1 υπέρ του Άγιαξ.

4 σχόλια:

  1. Football Academies
    19 λεπτά ·
    Επενδυτής ενδιαφέρεται για αγορά ομάδας Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΕΠΣΑ, ΕΠΣΔΑ, ΕΠΣΑΝΑ, ΕΠΣΠ), με τμήματα υποδομών και δικό της γήπεδο, στο οποίο να μην παρευρίσκονται πάνω από δυο ομάδες.
    Όποιος ενδιαφέρεται, να στείλει μήνυμα στο inbox του Football Academies. Μόνο σοβαρές προτάσεις εξετάζονται.

    οτι πρεπει για τους σαλαμινομαχους (το σαιτ ειναι σοβαροτατο)βαλτο η δειξτο στους υπευθυνους μπας και τους βοηθήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα,
      Δεν θα το έλεγα μιας και το παραπάνω λέει: "με τμήματα υποδομών και δικό της γήπεδο, στο οποίο να μην παρευρίσκονται πάνω από δυο ομάδες".
      Καλό θα ήταν πάντως!

      Διαγραφή
    2. Ρε φιλε θεοχαρη,ακαδημια εχει ο σαλαμινομαχος εχει τμημα υποδομων.Μετα στο γηπεδο ειναι αυτος και το αμπελακι μονο,με δικη του στεγαση μεσα στο γηπεδο,δεν πρεπει να εννουν στην αγγελια γηπεδο 5χ5 γιατι ζηταει και την ομαδα που να ειναι α κατηγορια,επισης το γηπεδο που θα γινει θα ειναι και καινουριο,δεν τους το λες ποτε δεν ξερεις

      Διαγραφή
  2. ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΕΙΑ ΟΜΑΔΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή