Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Η Τσιοβόλου, ο Πήχας και ο Μαρμαρέλης, οι κορυφαίοι στο Ελατοχώρι Κατερίνης



Οι πρωταγωνιστές του 2ου Κυπέλλου Παίδων - Κορασίδων


Σε δύσκολες συνθήκες αφού οι υψηλές θερμοκρασίες εμπόδιζαν την διατήρηση του στίβου σε ικανοποιητική κατάσταση ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Κύπελλο Παίδων - Κορασίδων με διεθνή συμμετοχή από Βουλγαρία και Τουρκία. στο Ελατοχώρι Κατερίνης τις 4 και 5 Φεβρουαρίου 2017.
Το επίπεδο των αθλητών και αθλητριών ήταν σε υψηλό επίπεδο και ο συναγωνισμός πολύ έντονος μεταξύ αθλητών και σωματείων.

Ξεχώρισε στην κατηγορία Κορασίδων (Κ2) η Μαρία Τσιοβόλου (ΒΟΛ) που με δύο χρυσά μετάλλια επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά την ανωτερότητα της. Στην κατηγορία Παίδων (Π2), οι μάχες ήταν πολύ μεγάλες και τελικά μοιράστηκαν τα χρυσά μετάλλια οι Απόστολος Πήχας (ΓΡΕ) και Χρήστος Μαρμαρέλλης (ΣΕΡ) στο γιγαντιαίο και στην τεχνική κατάβαση αντίστοιχα.


Στις μικρές κατηγορίες  και στους Παίδες (Π1) ο Αστέριος Μπάκας (ΑΛΠ) κέρδισε, όπως και την προηγούμενη βδομάδα, το χρυσό μετάλλιο στην γιγαντιαία τεχνική κατάβαση με εξαιρετικό χρόνο. Στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης ο Δημήτριος Ασβεστάς (ΒΟΛ) ήταν το ίδιο εντυπωσιακός και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Στις κορασίδες (Κ1) οι Ναουσαίες Ευανθία-Αικατερίνη Τρούπκου και Μαρία-Ακριβή Μουδιώτη μοιράστηκαν τις εντυπώσεις και τις πρώτες θέσεις στο γιγαντιαίο και στην τεχνική κατάβαση αντίστοιχα.

• Στην Ράβνα Γκόρα της Κροατίας η Μαρία Ντάνου επηρεάστηκε αρνητικά από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή και τερμάτισε στην 8η θέση στα 5 χλμ. ΕΤ με χρόνο 13:46,6 και 217,97 βαθμούς FIS. 

• Στη Ντβόριστα της Βοσνίας ο Νίκος Τσουρέκας έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση σε διεθνή αγώνα αφού στα 10 χλμ. ΕΤ κατετάγη 5ος με χρόνο 21:37,3 και 142,21 βαθμούς FIS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου