Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Σταθερή πορεία προς το καλύτερο για τον Γ.Σ Σαλαμίνας Στίβου



Πολύ καλά πήγε για ακόμη μία φορά ο Γ.Σ Σαλαμίνας Στίβου το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου όπου αθλητές του συμμετείχαν στην ημερίδα κλειστού στίβου στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας(ΣΕΦ). Οι αθλητές του συλλόγου αγωνίστηκαν στα 200-300-400-1000 και 1500 μέτρα και σημείωσαν αρκετά ατομικά ρεκόρ.


Στο αγώνισμα των 300μ η αθλήτρια που ξεχώρισε για ακόμη μια φορά ήταν η Ντεάνα Μαλάι όπου σημείωσε ατομικό ρεκόρ με 45,34’, επίδοση σπουδαία αφού έτσι πιάνει το όριο για τον πανελλήνιο πρωτάθλημα. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που καταφέρνει να πιάσει όριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα αφού κάτι παρόμοιο είχε πετύχει και πέρυσι και όπως φαίνεται είναι έτοιμη να το πραγματοποιήσει ξανά για 3η φορά. (Κατηγορία Παγκορασίδων Α’)
Χριστίνα Βασιλάρα-Ηλίας Νταβίδης-Ντεάνα Μαλάι
και Μαριλένα Ντάνα


Στα 300μ αγωνίστηκε ακόμα και η Μαριλένα Ντάνα όπου σημείωσε ατομικό ρεκόρ με 52,26’. (Κατηγορία Παγκορασίδων Α’)

Μία ακόμη θετική έκπληξη αποτέλεσε η Χριστίνα Βασιλάρα όπου αγωνίστηκε στα 1000μ. και σημείωσε μία πολύ καλή, στο ντεμπούτο της, επίδοση με μόλις 3:38’ κάτι που αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. ( Κατηγορία Παγκορασίδων Α’)

Στα 1000μ αγωνίστηκε και ο Θανάσης Μασούρας ο οποίος σημείωσε ατομικό ρεκόρ για ακόμη μία φορά φέτος σε αγώνισμα με 3:03’ από 3:09’. (Κατηγορία Παμπαίδων)

Το απόγευμα του Σαββάτου είχαμε τα αγωνίσματα των 200-400 και των 1500μέτρων. Εκεί αγωνίστηκαν οι Άννα Σπαθή, Ιωάννα Βασιλειάδου, Μιλτιάδης Κωνσταντίνος, Ζήσης Κωνσταντίνος , Ιάσονας Θανόπουλος και Αλέξανδρος Ασλανίδης.

Στα 200μ η Άννα Σπαθή σημείωσε ατομικό ρεκόρ με 28,99’ από 29,70’ στην κατηγορία των Νεανίδων.

Στις Κορασίδες αντίστοιχα στην πρώτη της χρονιά στα 200μ η Ιωάννα Βασιλειάδου σημείωσε ατομικό ρεκόρ με 31,69’.
 
Στα 1500μ. στην κατηγορία των παίδων αγωνίστηκαν τρεις αθλητές από τον Γ.Σ Σαλαμίνας Στίβου, με τον Μιλτιάδη Κωνσταντίνο να πετυχαίνει ατομικό ρεκόρ με 4:56’ και να ακολουθούν οι Ζήσης Κωνσταντίνος με 4:57’ και Ιάσονας Θανόπουλος με 4:58’ σημειώνοντας  εξίσου ατομικά ρεκόρ ο καθένας.

Τέλος στα 400μ αγωνίστηκε ο Αλέξανδρος Ασλανίδης σημειώνοντας και εκείνος με την σειρά του ατομικό ρεκόρ με 56,00’ από 56,70’ στην κατηγορία των παίδων.
Σπύρος Παππάς & Ηλίας Νταβίδης

Οι αγώνες εν κατακλείδι δείχνουν για ακόμη μία φορά πως ο Γ.Σ Σαλαμίνας Στίβου έχει δυνατές βάσεις και προχωράει σταθερά προς το καλύτερο κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία. Ας ελπίσουμε πως θα υπάρξει και η ανάλογη βοήθεια ώστε ο στίβος να μπορεί να αναδείξει τα ταλέντα που έχει ακόμη πιο γρήγορα.



*Ακόμη να θυμίσουμε πως ο στίβος του νησιού μας χρωστάει ένα τεράστιο ευχαριστώ στους προπονητές του συλλόγου Ηλία Νταβίδη και Σπύρο Παππά που καθημερινά παλεύουν για το καλύτερο δυνατό όλων των μικρών αθλητών της Σαλαμίνας.

1 σχόλιο:

  1. Φτιαξτε το στιβο για τους αθλητες,δεν μπορει αλλοι να κανουν προπονηση σε κλειστο και αλλοι να τρεχουν στα νταμαρια ,τουλαχιστον το στιβο,τελειώνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή