Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Κλήσεις σε απολογία



Από την Πειθαρχική Επιτροπή καλούνται σε έγγραφη απολογία το σωματείο  Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ ΑΣΤΕΡΑΣ, ο κ. Κ. ΠΡΕΚΑΣ (Πρόεδρος) και ο ΛΑΪΟΣ Ε. ( εκπρόσωπος) του σωματείου ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (αγώνας της 5/02/2017 ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ)
Το σωματείο ΑΜΦΙΑΛΗ (αγώνας της 4/2/2017 ΑΜΦΙΑΛΗ – Α.Ο.ΠΕΙΡΑΙΑΣ) καθώς  επίσης το σωματείο Α.Ε. ΝΙΚΑΙΑ και ο κ.  Π. ΑΝΤΩΝΙΟΥ μέλος Δ.Σ. της Α.Ε. ΝΙΚΑΙΑ και παρατηρητής αγώνων    (δυσφημιστικό δημοσίευμα της  4/2/2017)

*Τα σχετικά υπομνήματα θα πρέπει να υποβληθούν έως και 3 ημέρες μετά την  ενημέρωση των σωματείων και των εκπροσώπων τους..



 *Την Δευτέρα το απόγευμα στα γραφεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ παρουσία εκπροσώπων  των δύο φιναλίστ ομάδων του φετινού  Τελικού Κυπέλλου (Α.Π.Ο.ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, Α.Π.Ο.ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ), η Επιτροπή Πρωταθλήματος & Κυπέλλου, πραγματοποίησε την καθιερωμένη κλήρωση για την τυπικά γηπεδούχο ομάδα του Τελικού.

Μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε γηπεδούχος ομάδας κληρώθηκε  ο Α.Π.Ο. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, ενώ οι εκπρόσωποι των δύο φιναλίστ  ενημερώθηκαν επίσης για ό,τι έχει σχέση με την διοργάνωση του Τελικού  αλλά και  για την συμμετοχή της Κυπελλούχου ομάδας μας στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος που θα ξεκινήσει στις  5/4/2017.
Τον ΑΕΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του κ. Δ. Μπούγας, το ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ο Αντιπρόεδρός κ. Απ. Ζούτης και ο τεχνικός Διευθυντής κ.  Μ. Χατζηαντωνίου.
Από την Ε.Π.Σ. Πειραιά παρέστησαν ο Γεν. Γραμματέας κ. Ι. Σπάθας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος & Κυπέλλου κ. Κ. Χολέβας,  το μέλος της Επιτροπής κ. Ν. Παρασκευάκος και ο διευθυντής της Ένωσης κ. Π. Νταλάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου