Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Με ολική ανατροπή πήρε την νίκη o Aμπελακιακός



Την ομάδα της Δραπετσώνας αντιμετώπισε ο Αμπελακιακός στον εκτός έδρας αγώνα με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά στον αγώνα και τους φιλοξενούμενους να έχουν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν κάτι αξιόλογο. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την νωθρότητα του Αμπελακιακού και άνοιξαν νωρίς το σκορ μόλις στο 48’. 

Ο Κώστας Τσαμπατζάκης βλέποντας την επιθετική λειτουργία της ομάδας να μην λειτουργεί πέρασε στον αγώνα το μεγάλο του όπλο Αντώνη Τσαγκάρη στο 50’ ο οποίος τον δικαίωσε πετυχαίνοντας πέντε λεπτά αργότερα το γκολ της ισοφάρισης με μακρινό σουτ έξω απ’ την μεγάλη περιοχή. 


Με το 1-1 να μην είναι αρκετό ο πάγκος της ομάδας μας πραγματοποίησε δεύτερη αλλαγή με τον Σγούρδα να περνάει στην θέση του Γεωργαντόπουλου ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την επιθετική γραμμή των φιλοξενούμενων. 

Έτσι ήρθε το δεύτερο γκολ με εξαιρετική ενέργεια και τελείωμα του Λιάτου που βρίσκοντας το οριζόντιο δοκάρι πέρασε στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα. Βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει το κερασάκι απ’ τη τούρτα στο 70’ όπου ο Στεφανής από εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Ντέμα ο οποίος σημείωσε και το τελικό 1-3. 

*Να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι έπαιζαν από το 1-0 και μετά με 10 παίκτες όταν αποβλήθηκε παίκτης τους με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε φάουλ που πραγματοποίησε στον Τσαγκάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου