Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Βαθμολογική νίκη για τον Αίαντα



Στην έδρα του Δία Κορυδαλλού πάλεψε για την νίκη ο Αίαντας Σαλαμίνας και τελικώς την πήρε. Το παιχνίδι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μέτριο με τον Αίαντα ναι μεν να έχει την κυριαρχία καθ’ όλη την διάρκεια αλλά να μην μπορεί λόγω και των καιρικών συνθηκών να παίξει το ποδόσφαιρο που θα μπορούσε. 

Το σημαντικό ήταν το γκολ που πέτυχαν οι νησιώτες ένα λεπτό πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου στο 44’ με τον Μπάκα. Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι όποιες φάσεις μοιράστηκαν για τις δύο ομάδες με τους φιλοξενούμενους να χάνουν σημαντική ευκαιρία για την ισοφάριση στο 80’ με τετ α τετ κόβοντας  προς στιγμήν  την ανάσα στους λιγοστούς φιλάθλους που είχαν ακολουθήσει την ομάδα μας στο εκτός έδρας παιχνίδι. 


Εν τέλει ο Αίαντας πήρε το επιθυμητό αποτέλεσμα και πλέον είναι ένα βήμα πιο κοντά στην δεύτερη θέση που οδηγεί στην άνοδο αφού η δεύτερη Θύελλα Μοσχάτου έφερε ισοπαλία με το προτελευταίο Νέο Ικόνιο και πλέον απέχει μονάχα δύο βαθμούς. Να σημειωθεί πως με Θύελλα Μοσχάτου και Αργοναύτη(ισοβαθμεί με τον Αίαντα στην 3η θέση) η ομάδα μας παίζει στην έδρα της κάτι που της δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου