Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Η Οικονομική Επιτροπή ενημερώνει :



Την Τετάρτη  11/01/2017  και  ώρα 15.30 (αντί 15:00 που είχε αρχικά οριστεί) στο ΕΑΚ Κορυδαλλού θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών  Πειραιά «ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ», ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ- ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ. Ενόψει της έναρξης της Ημιτελικής Φάσης του Κυπέλλου η Οικονομική Επιτροπή ενημερώνει για τα εξής:

Οι φίλαθλοι θα πρέπει  να φυλάξουν και να μην πετάξουν το απόκομμα του  εισιτηρίου που θα χρειασθεί να προμηθευθούν  για να εισέλθουν στο γήπεδο διότι αυτό θα  ισχύει για την λαχειοφόρο αγορά της 22/5 όπου  θα κληρωθεί ένα scooter sym (μοντέλο symphony 200cc).

Τόσο για τον  αγώνα της Τετάρτης, όσο και για τους άλλους τρείς ημιτελικούς αγώνες του Κυπέλλου, ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ οι κάρτες ελευθέρας εισόδου που εκδίδει η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.


*Παρακαλούνται τα σωματεία που δεν έχουν λάβει τους δωρεάν λαχνούς που δικαιούνται για την λαχειοφόρο αγορά της Ε.Π.Σ. Πειραιά , όπως απευθυνθούν στο λογιστήριο της Ένωσης. Υπενθυμίζεται πως σε πρώτη φάση κάθε σωματείο της Α΄ & της Β΄ Κατηγορίας θα πάρει από 150 λαχνούς ενώ τα σωματεία της Γ΄ Κατηγορίας από 100 λαχνούς.


Απόφαση Επιτροπής Υποδομών

Η Επιτροπή Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Υποδομών  αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε  σε βάρος του  Γ. ΠΑΠΑΚΑΛΟΔΟΥΚΑ  προπονητή του σωματείου Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ καθώς επίσης και το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε κι επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ΄ αυτόν παραπτώματα μετά την λήξη  αγώνα Εφηβικού Πρωταθλήματος Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ που διεξήχθη την 17/12/ 2016  στο γήπεδο Περάματος-  εξυβριστική , βίαιη συμπεριφορά και βιαιοπραγία κατά  διαιτητή:

1.Επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς  και απαγόρευσης άσκησης κάθε ποδοσφαιρικής δραστηριότητας μέχρι το τέλος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής σεζόν, συν χρηματική ποινή 30 ευρώ( άρθρα 11& 12 του Πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ.

2.Στο σωματείο Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ως συνυπεύθυνο (άρθρο 14 του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ) επιβάλλεται ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα  του 2ου Ομίλου της Α΄ Κατηγορίας  Εφηβικού Πρωταθλήματος συν χρηματική ποινή 30 ευρώ. (άρθρα 15 παρ. 8α,  28 & 29 του Πειθαρχικού Κώδικα  ΕΠΟ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου