Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Ναυτικός Όμιλος Βουρκαρίου Σαλαμίνας

Ο Ναυτικός  Όμιλος Βουρκαρίου Σαλαμίνας, στα πλαίσια του συντονισμού της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος (HELMEPA) για τον Παγκόσμιο Εθελοντικό Καθαρισμό Ακτών, οργανώνει Εθελοντικό καθαρισμό των νοτιοανατολικών προσβάσεων του Λιμανιού της Σαλαμίνας, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 11:00. 
 
Συγκέντρωση στις εγκαταστάσεις του ΝΟΒΣ. Θα συμμετέχουν οι Δυνάμεις Εθελοντών Σαλαμίνος (ΔΕΣ) και η Κοιν. Συνετ. Επιχ. Ανακύκλωση Σαλαμίνας ( ΚοινΣΕΠ ΑΝΑΣΑ)

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 2016»



Πραγματοποιήθηκε και φέτος για 7η συνεχή χρονιά ο ιστιοπλοϊκός αγώνας ανοιχτής θαλάσσης «Κύπελλο Ναυμαχίας Σαλαμίνος 2016»  το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου, φόρος τιμής στην επέτειο της Ναυμαχίας της Σαλαμίνος, που διοργανώθηκε από τον Ναυτικό Όμιλο Βουρκαρίου Σαλαμίνας (ΝΟΒΣ) σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων και Ναυτικών Αθλημάτων Δημοτών Περάματος (ΣΕΑΝΑΔΠ) με επιτυχία.

Εκκίνησαν το Σάββατο από την θαλάσσια περιοχή της Ψυτάλλειας 22 σκάφη και τερμάτισαν εντός αγώνα στο λιμάνι της Σαλαμίνας το απόγευμα. Μεταξύ των σκαφών, συμμετείχε εκτός συναγωνισμού για να τιμήσει την επέτειο της Ναυμαχίας της  Σαλαμίνας, το υπό σημαία Βελγίου και με αγωνιστικό αριθμό στα πανιά του EUR 1, το ιστορικό Ιστιοφόρο “TRAITE DE ROME”. Το ιστιοφόρο αυτό σύμβολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πήρε το όνομά του από το «Σύμφωνο της Ρώμης» και το πρώτο πλήρωμά του αποτελείτο από ένα εκπρόσωπο από κάθε Κράτος του Συμφώνου της Ρώμης. Στο ιστορικό του περιλαμβάνεται ο περίπλους του κόσμου δύο φορές, καθώς και πολλές συμμετοχές σε διεθνείς αγώνες για την προβολή της Ευρώπης. Επελέγει η Σαλαμίνα και η περιοχή του ΝΟΒΣ στο Λιμάνι για ελλιμενισμό του ιστορικού αυτού σκάφους, στο πρόγραμμα των ιδιοκτητών του οποίου, περιλαμβάνονται πολλές εκδηλώσεις για το κοινό.  

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ 3ου ΓΥΡΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ»

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Πειραιά η κλήρωση του 3ου γύρου του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Πειραιά «ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ». Τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι τα εξής:


  1. ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΕ ΑΙΓΙΝΑΣ

  2. ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

  3. ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ

  4. ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

  5. ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

  6. ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ

  7. ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

  8. ΑΟ ΧΑΛΚΗΔΩΝ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

  9. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ – ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

  10. ΕΝΩΣΗ Α.Α. ΡΕΝΤΗ – ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

*Στην επόμενη φάση περνούν χωρίς αγώνα τα σωματεία ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ, ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ, ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ, ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΗΦΑΙΣΤΟΣ.

*Οι αγώνες της τρίτης φάσης θα διεξαχθούν στις 12-13.10.2016.

Γ.Σ Σαλαμίνας - Δούκας: 1-9



Μια ήττα που δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα της ομάδας δέχτηκε ο Γυμναστικός Σύλλογος Σαλαμίνας απέναντι στον φιλοξενούμενο Δούκα. Η ομάδα μας άργησε να βρει τον ρυθμό της και δέχτηκε δύο εύκολα γκολ στην αρχή του παιχνιδιού. 

Προς στιγμής οι παίκτες μας αντέδρασαν και με τον Δωντά μείωσαν σε 1-2. Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν το ίδιο καλή αφού η πολύ καλά δουλεμένη και δεμένη ομάδα του Δούκα ανέβασε ρυθμούς, με τους παίκτες του Κώστα Μιχαλάκη να μην μπορούν να τους ακολουθήσουν. 

Το σκορ ξέφυγε φτάνοντας το 1-9 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Η ομάδα παρόλα αυτά είχε πολύ διάθεση και έδειξε θετικά δείγματα που με λίγη ακόμα δουλειά θα αποδώσουν τα βέλτιστα. 

Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να εγκλιματιστούν παίκτες που προέρχονται από το κλασικό ποδόσφαιρο του 11x11 και να βρει η ομάδα την χημεία που χρειάζεται για να πάει μπροστά. Τέλος να συμπληρώσουμε πως η ομάδα του Δούκα είναι από τα φαβορί για το πρωτάθλημα κάτι που έκανε το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Γ.Σ Σαλαμίνας ακόμη πιο δύσκολο.

Ανακοίνωση Αίαντα

Η διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας, ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργο Κρούπη. 

Δυστυχώς η συνεργασία μας, δεν μπορούσε να συνεχιστεί εξαιτίας της διαφορετικής φιλοσοφίας στην διαχείριση της ομάδας. 

Ευχαριστούμε θερμά τον Γιώργο Κρούπη για τις υπηρεσίες του στον σύλλογο μέχρι σήμερα και του ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.

Όλα έτοιμα για τον πρώτο επίσημο αγώνα του Γ.Σ Σαλαμίνας



 
Έτοιμη για το πρώτο της αγώνα πρωταθλήματος φαίνεται να είναι ο Γυμναστικός Σύλλογος Σαλαμίνας, που θα υποδεχτεί τον Δούκα. 

Οι παίκτες του Κώστα Μιχαλάκη έχουν δουλέψει πολύ σκληρά και ανυπομονούν για το συγκεκριμένο παιχνίδι αφού θα είναι το πρώτο τους επίσημο τεστ των δυνατοτήτων τους και της χημείας που έχουν αναπτύξει ως ομάδα. 



Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο αφού η ομάδα του Δούκα έχει ενισχυθεί μεταγραφικά και εκείνη όπως και οι δική μας. Το ματς αρχίζει στις 18:45 και το μόνο σίγουρο είναι πως θα απολαύσουμε έναν πολύ δυνατό και ωραίο αγώνα και η νίκη… στον καλύτερο.

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Επιτυχημένοι και οι φετινοί διασυλλογικοί αγώνες κωπήλασιας που διοργάνωσε ο Ν.Α.Ο.Σ



Για ακόμη μία χρονιά πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί οι διασυλλογικοί αγώνες του Ν.Α.Ο.Σ. Ο καιρός ήταν πολύ καλός και βοήθησε σημαντικά στην διεξαγωγή των αγώνων με 9 ομίλους να συμμετέχουν και σύνολο 120 αθλητές και αθλήτριες. Ο όμιλος μας κατάφερε και συγκέντρωσε αρκετά μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες του αγωνίσματος ενώ η παρουσία του κόσμου ήταν ικανοποιητική.





Αναλυτικά οι όμιλοι που συμμετείχαν στους φετινούς αγώνες:
1.       ΕΝΟΑ – 23 Αθλητές/τριες
2.       ΝΟΒΑ – 7 Αθλητές/τριες
3.       Ο.Σ.Φ.Π – 5 Αθλητές/τριες
4.       ΝΑΣ – 8 Αθλητές/τριες
5.       ΜΑΚΚ – 7 Αθλητές/τριες
6.       ΕΡΕΤΩΝ – 28 Αθλητές/τριες
7.       ΝΟΠΤ – 9 Αθλητές/τριες
8.       ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ- 8 Αθλητές/τριες
9.       Ν.Α.Ο.Σ – 24 Αθλητές/τριες

Οδηγήτρια - Αμπελακιακός: 0-0



Μια εντελώς διαφορετική παρουσία από αυτή του κυπέλλου είχε σήμερα το μεσημέρι ο Αμπελακιακός στο γήπεδο της Χαραυγής απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα της Οδηγήτριας.

 Η Αμπελακιώτες φάνηκε να βρήκαν πάλι τον καλό τους εαυτό και ήταν πολύ ικανοποιητικοί απέναντι στους γηπεδούχους.

 Οι παίκτες του Κώστα Τσαμπατζάκη είχαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ χωρίς όμως να τα καταφέρουν, ενώ η αμυντική λειτουργία της ομάδας λειτούργησε τέλεια με αποτέλεσμα να μην απειληθεί  ιδιαίτερα η εστία του Πυρένη. 



Σύνθεση του Αμπελακιακού: Πυρένης, Ντεμά, Γεωργαντόπουλος, Στεφανής, Θεοδοσίου(Παπαδόπουλος 68’), Σγούρδας, Τσαγκάρης, Ζώτο, Σιψάς(Μάρα 72’), Φωτεινάκης, Χαλούλος(65’ Μαυράκης).