Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Αλλαγές στο Πρόγραμμα Αγώνων - Κλήσεις σε απολογία



1.Ο αγώνας της Α’ Κατηγορίας ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ-ΑΕ ΑΙΓΙΝΑΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 9/10 στο γήπεδο «Π.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ» και ώρα 13.30 αντί 11.30 που είχε αρχικά οριστεί.

2.Ο αγώνας της Β’ Κατηγορίας ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 9/10 στο γήπεδο «Π.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ» και ώρα 11.00 αντί 13.45 που είχε αρχικά οριστεί.



*Ένα εξαιρετικό βιβλίο « Διοίκηση & Οργάνωση Αθλητικού Σωματείου» που έχει εκδώσει η Ε.Π.Ο. και του οποίου συγγραφέας είναι ο Θεοδόσης Στεφανάκος, οικονομολόγος & αντιπρόεδρος  της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, μπορούν να παραλαμβάνουν τα σωματεία μας Δωρεάν από την Γραμματεία της Ε.Π.Σ.Πειραιά.

Στο  βιβλίο υπάρχουν στοιχεία για την ίδρυση, λειτουργία, φορολογικά- λογιστικά πλαίσια και λοιπές υποχρεώσεις των αθλητικών σωματείων και σίγουρα αποτελεί μια χρήσιμη έκδοση για όσους ασχολούνται με αθλητικά σωματεία.



 Κλήσεις σε απολογία

Από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ καλούνται σε έγγραφη απολογία τα σωματεία: Α.Ο.ΠΕΙΡΑΙΑΣ (αγώνας της 01/10/2016 Α.Ο.ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ), ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (αγώνας της 2/10/2016 ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ)
Το σωματείο ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ (αγώνας της 2/10/2016 ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ – ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ)
Τα σωματεία Α.Ο.ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ, επίσης ο  κ. Αν. Ανδριανάκης, β. Προπονητής του Φαληρικού, ο ποδοσφαιριστής κ. Αντ. Τσαγκάρης, ποδοσφαιριστής του Αμπελακιακού (αγώνας της 2/10/2016 Α.Ο.ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ – ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ)
Ο  Π. Παπαϊωάννου, προπονητής της Αστυπάλαιας (αγώνας της 1/10/2016 ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ)

*Τα σχετικά υπομνήματα θα πρέπει να υποβληθούν στην γραμματεία της Ε.Π.Σ.Πειραιά έως και 3 ημέρες μετά την σχετική ενημέρωση των σωματείων και των εκπροσώπων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου