Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Η φανέλα ήταν βαριά και στο τέλος κέρδισε… ΑΙΑΝΤΑΣ



Τι παιχνίδι και αυτό φίλοι μου. Ο Αίαντας Σαλαμίνας δυσκολεύτηκε σήμερα απέναντι στον γηπεδούχο Αστέρα Κερατσινίου και δεν ήταν τόσο καλός και αποτελεσματικός όσο θα έπρεπε. Αυτό τον έκανα να βρεθεί δύο φορές πίσω στο σκορ κάτι που φυσικά άγχωσε τους παίκτες της ομάδας μας. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν ενώ ο Αίαντας κυνήγησε και ισοφάρισε με τον Σαχινίδη. Λίγο πριν το κλείσιμο του πρώτου ημιχρόνου ο Αστέρας κατάφερε και προηγήθηκε για δεύτερη φορά πηγαίνοντας με το αβαντάζ στα αποδυτήρια. 


Η επανάληψη όμως άνηκε στους νησιώτες. Ο Στάθης Φουρίκης για ακόμη μια φορά πραγματοποίησε τις σωστές αλλαγές και βάζοντας  τον Παπαμιχαήλ στην θέση του Χρόνη άλλαξε όλη την ροή του παιχνιδιού. Η ομάδα μας πίεσε τους αντιπάλους που είχαν κλειστεί στην άμυνα και κατάφερε να τους ισοφαρίσει με τον Παπαμιχαήλ να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ. 

Καθώς περνούσαν τα λεπτά και ο χρόνος έφτανε προς το τέλος του δείχνοντας πως η ισοπαλία θα ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, ήρθε η ολική ανατροπή στο 96’ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Γιώργου Παπαμιχαήλ χαρίζοντας έτσι στην ομάδα μας την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. 

Ο Στάθης Φουρίκης σε δηλώσεις του στο Anatropes Sport, ευχαρίστησε του παίκτες του για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν στο γήπεδο μιας και το άγχος της πρώτης αγωνιστικής ήταν μεγάλο, τόνισε πως το πρόσωπο της ομάδας δεν ήταν καλό και πως πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε ώστε να μην έχουμε ξανά τέτοιου είδους προβλήματα. Τέλος έκανε ειδική αναφορά στον κόσμο που παρευρέθηκε στον εκτός έδρας αγώνα και στήριξε την ομάδα του νησιού, λέγοντας πως η δύναμη του Αίαντα είναι οι φίλαθλοί του και πως η αρχή για να επαναφέρουμε το ιστορικό σωματείο εκεί που το αρμόζει έγινε σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου