Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Νίκη ψυχολογίας με 2-0 του Αμπελακιακού



Την Ελλάς Ποντίων φιλοξένησε ο Αμπελακιακός στο γήπεδο του σήμερα το μεσημέρι αποφασισμένος να κερδίσει πάση θυσία. Η νίκη για την ομάδα του Κώστα Τσαμπατζάκη αποτελούσε μονόδρομο και τελικά επετεύχθη. 

Με τον Αντώνη Τσαγκάρη σε εξαιρετική ημέρα και με δύο προσωπικά του τέρματα η ομάδα μας κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο να καθαρίσει τον αγώνα και να μην αφήσει περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους.

 Οι Αμπελακιώτες είχαν την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα χάνοντας αρκετές κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Ευτυχώς η μία και μοναδική φάση των φιλοξενούμενων στο 58’ με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα της ομάδας μας Γιώργο Καρνέση. Την σκυτάλη έπειτα ανέλαβε ο Τσαγκάρης που με γκολ του στο 75’και 87’ έδειξε για ακόμη μία φορά γιατί η ομάδα στηρίζει πολλά πάνω του για το φετινό πρωτάθλημα.


Σύνθεση της ομάδας μας: Καρνέσης, Παπαδόπουλος (62’ Ζώτο), Ντέμα, Στεφανής, Θεοδοσίου, Σγούρδας, Τσαγκάρης, Σιψάς (77’ Μπούτσης Σπ.), Χαλούλος, Μαυράκης (68’ Σκιαθίτης), Λιάτος. 

MVP: Αντώνης Τσαγκάρης, για ακόμη μία φορά ήταν ο άνθρωπος κλειδί στον επιθετικό τομέα της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου