Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Νίκη με 2-0 και δύο στα δύο για τον Αίαντα



Μια καλή εμφάνιση παρουσίασε ο Αίαντας Σαλαμίνας απέναντι στην φιλοξενούμενη ΑΟ Καστέλλας.
 Με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να ελέγξουν τον ρυθμό του παιχνιδιού απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο όπως τόνισε και ο προπονητής της ομάδας Στάθης Φουρίκης, ήρθαν οι πρώτες ευκαιρίες και ο Γκάγκαλης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ του αγώνα.

 Παρόλα αυτά το 1-0 ήταν ρευστό με την Καστέλλα να είναι πάντοτε απειλητική, ειδικά με αντεπιθέσεις. Για ακόμη μια φορά όμως ο κόουτς του Αγιαξ έβαλε στο παιχνίδι έναν ποδοσφαιριστή που φαίνεται να έχει πολύ καλή σχέση με το σκοράρισμα και ειδικά στα σημεία που η ομάδα του τον χρειάζεται πιο πολύ. 


Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Παπαμιχαήλ ο οποίος όπως και στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι πέτυχε δύο τέρματα έτσι και τώρα κατάφερε με δικό του γκολ να κλειδώσει την νίκη στο 83’. Κάπως έτσι λοιπόν η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει και να συνεχίσει το όνειρο της για την κατάκτηση της κορυφής του πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί πως η διαιτησία ήταν αρκετά καλή ενώ η παρουσία του κόσμου ολοένα και μεγαλώνει.



Η σύνθεση της ομάδας μας: Βασιλειάδης, Κωσταντινίδης(75’ Κάλαϊ), Σταυράτης, Απατζίδης, Μπάκας, Καλογήρου, Γκαγκάλης, Τριανταφύλλου(84’ Παπαμιχαήλ), Σαχινίδης, Κοβιός, Λουκάς(90’ Παπαδημητρίου).


MVP: Βαγγέλης Γκάγκαλης για την πολύ καλή συνολική του παρουσία στο παιχνίδι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου