Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Ήθελε περισσότερο την νίκη και την πήρε με 1-2 ο Αίαντας



Πήγε να κάνει τα εύκολα δύσκολα ο Αίαντας σήμερα απέναντι στον γηπεδούχο Αργοναύτη. Η ομάδα μας αν και μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι, βρέθηκε στο 18’ να κυνηγάει το σκορ μετά από αναταραχή που δημιουργήθηκε στην άμυνα ύστερα από στημένη φάση και αυτογκόλ των παικτών μας.

Βέβαια η αντίδραση ήταν άμεση και μόλις πέντε λεπτά αργότερα στο 23’ ήρθε η ισοφάριση με τον Κοβιό. Με το σκορ να είναι ισόπαλο ο Στάθης Φουρίκης όπως σε κάθε παιχνίδι ανακάτεψε την τράπουλα και πήρε την βοήθεια του πάγκου κάνοντας κάποιες αλλαγές σε παίκτες.



Με το δεύτερο ημίχρονο να δείχνει σαφέστατα ανεβασμένους τους φιλοξενούμενους ήρθε και το δεύτερο γκολ για τον Άγιαξ με πολύ ωραία προσπάθεια και σουτ του Τάσου Σαχινίδη στο 65’(ο ίδιος παίκτης είχε πετύχει οριζόντιο δοκάρι στο 15’).Στο 70' και ενώ η ομάδα μας ανέβαζε τον ρυθμό του παιχνιδιού, ήρθε η αποβολή του Κοβιού με κόκκινη κάρτα να δυσκολέψει τα πράγματα εν όψει του φινάλε και να δώσει ελπίδες στον Αργοναύτη.

Παρόλα αυτά και με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να αντιδράσουν αλλά να είναι φανερά κατώτεροι, το ιστορικό σωματείο του νησιού πήρε την πολύτιμη εκτός έδρας νίκης και προχωρά πρόσω ολοταχώς για το υπόλοιπο πρωτάθλημα. Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως οι ίδια ομάδα πριν 3 μέρες πήρε την πρόκριση στο κύπελλο παίζοντας 120' κάτι που σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην σημερινή τους εμφάνιση.

Σύνθεση της ομάδας μας: Βασιλειάδης, Κάλαϊ(30’ Ευαγγέλου Γ.), Σταυράτης, Απαζίδης, Μπάκας, Καλογήρου, Χρόνης(60’ Παπαμιχαήλ), Τριανταφύλλου(<-τραυματισμός 78’ Ζερβός), Σαχινίδης, Κοβιός, Γκάγκαλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου