Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Βαλασιάδης: «Με υψηλούς στόχους στο Παγκόσμιο ταε κβον ντο itf»



Η Εθνική Εφήβων – Νεανίδων στην Άντρια της Ιταλίας.


«Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η προετοιμασία και η ομάδα φεύγει πανέτοιμη για μια πολύ καλή εμφάνιση στο Παγκόσμιο Εφήβων - Νεανίδων. Άλλωστε έχουμε δημιουργήσει μια πολύ καλή παράδοση που θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα συνεχισθεί. Στην αποστολή μετέχουν κυρίως νέοι αθλητές, χωρίς μεγάλη εμπειρία, αλλά με πολύ ταλέντο και δίψα για διάκριση».

Λόγια του Προέδρου της Ομοσπονδίας ταε κβον ντό itf Αναστάσιου Βαλασιάδη, λίγο πριν από την σημερινή αναχώρηση της Εθνικής μας ομάδας, στο για την Άντρια της Ιταλίας, εκεί όπου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων, Νεανίδων, από αύριο Τρίτη (06/09) έως και την Κυριακή (11/09).


Την Εθνική μας αποτελούν 20 αθλητές και αθλήτριες:

• Έφηβοι: Συμωνίδης Γεώργιος, Καρβούνης Τριαντάφυλλος, Μαρίνης Στυλιανός, Κουτσουρίδης Φώτιος, Μορτόπουλος Σταύρος, Γκορτσόπουλος Αναστάσιος, Ιωαννίδης Γεώργιος, Γκαλτσίδης Παύλος, Μπέικος Γεώργιος, Ταχματζίδης Χαράλαμπος, Χούφτας Νικόλαος

• Νεάνιδες: Κατοστάρα Φωτεινή, Καλκίτσα Ελισάβετ, Αιγίδου Ιωάννα, Τσινίδου Ελεάνα, Παρδαλογιάννη Ευτυχία, Ασλάκη Σοφία, Σαρρή Ευγενία, Κατινιού Στυλιανή και Μαραζάκη Λευκοθέα.

Προπονητές της ομάδας είναι οι Νικόλαος Λεούσης, Παναγιώτης Μάσκας, Χαράλαμπος Νικολαΐδης, αρχηγός  αποστολής  είναι  ο Μιχάλης Ταχματζίδης και αρχηγός  ομάδας  ο Μιχάλης Κωτίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου