Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Έτοιμη η Εθνική ταε κβον ντο itf, για το Παγκόσμιο Εφήβων - Νεανίδων



Με 20αμελή ομάδα πετάει την Δευτέρα για Ιταλία.


Τελευταίες προπονήσεις της Εθνικής μας ομάδας ταε κβον ντό itf, στην Θεσσαλονίκη, πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Άντρια της Ιταλίας, όπου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων, Νεανίδων, που θα διεξαχθεί από την Τρίτη (06/09) έως και την Κυριακή (11/09).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναχωρήσει την Δευτέρα για την γειτονική χώρα, θέλοντας να συνεχίσει τις πολύ καλές εμφανίσεις των τελευταίων ετών, που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.  

Την Εθνική μας αποτελούν 20 αθλητές και αθλήτριες, κυρίως νέοι αθλητές, χωρίς μεγάλη εμπειρία αλλά με πολύ μεγάλες αγωνιστικές δυνατότητες και πάνω απ’ όλα δίψα για διάκριση.

Στην Ιταλία θα πάνε:


• Έφηβοι: Συμωνίδης Γεώργιος, Καρβούνης Τριαντάφυλλος, Μαρίνης Στυλιανός, Κουτσουρίδης Φώτιος, Μορτόπουλος Σταύρος, Γκορτσόπουλος Αναστάσιος, Ιωαννίδης Γεώργιος, Γκαλτσίδης Παύλος, Μπέικος Γεώργιος, Ταχματζίδης Χαράλαμπος, Χούφτας Νικόλαος

• Νεάνιδες: Κατοστάρα Φωτεινή, Καλκίτσα Ελισάβετ, Αιγίδου Ιωάννα, Τσινίδου Ελεάνα, Παρδαλογιάννη Ευτυχία, Ασλάκη Σοφία, Σαρρή Ευγενία, Κατινιού Στυλιανή και Μαραζάκη Λευκοθέα.

Προπονητές της ομάδας είναι οι Νικόλαος Λεούσης, Παναγιώτης Μάσκας, Χαράλαμπος Νικολαΐδης, αρχηγός  αποστολής  είναι  ο Μιχάλης Ταχματζίδης και αρχηγός  ομάδας  ο Μιχάλης Κωτίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου