Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ



Ο Παναγιώτης Κουτσουκος  και οι συνεργάτες του   δίνουν  ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα σωστής οργάνωσης και λειτουργιάς της ομάδας βάζοντας τις σωστές βάσεις των ποδοσφαιριστών στο νέο ξεκίνημα της.

Ανεξάρτητα από το πλάνο δράσης , η φιλοσοφία είναι ίδια και η ομάδα συνεχίζει την προσπάθεια για να εξασφαλίσει τον καλύτερο δυνατό απολογισμό μέσα από τις διακρίσεις των νεαρών ποδοσφαιριστών.


«Όλοι οι αγώνες ανεξαρτήτως την κατηγορία έχουν το δικό τους βαθμό δυσκολίας και αυτή τη φορά θέλουμε να δυναμώσουμε και να εδραιωθούμε σαν ομάδα. Ο στόχος μόνο δεν αλλάζει και όπως είπαμε από το ξεκίνημα της προσπάθειας μας, υπάρχει διάθεση από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο και όρεξη για δουλειά. Από εκεί και πέρα και πάλι με πολλή προσπάθεια θα τα καταφέρουμε .Κυνηγούμε πάντοτε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας.

Όσον  αφορά το παιχνίδι κυπέλλου που ακολουθεί το πλάνο μας  δεν αλλάζει και θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις ιδιαιτερότητες του αγώνα επάξια και με αξιοπρέπεια απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Αυτές ήταν και οι δηλώσεις που μας έκανε ο Παναγιώτης Κουτσούκος σχετικά με τη φετινή πορεία που θα ακολουθήσει ο σύλλογος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου