Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Τέσσερα γκολ και νίκη-πρόκριση για τον Αίαντα μέσα στην έδρα του



Ένας πολύ καλός Αίαντας που θύμισε τα παλιά, παρουσιάστηκε σήμερα στο γήπεδο Αμπελακίων απέναντι στην Αναγέννηση Μοσχάτου.

 Η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε και πέτυχε ένα γρήγορο γκολ με τον Σαχινίδη στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης και στην πορεία ανέβασε ακόμη περισσότερο ρυθμούς χωρίς όμως να έχει κάποια καλή φάση.

 Στην επανάληψη ο Άγιαξ μπήκε φορτσάτος και κατάφερε με τις αλλαγές του Στάθη Φουρίκη να δώσει την ενέργεια και την δημιουργικότητα που φαινόταν να λείπει. Σε αυτό βοήθησε η αντικατάσταση του Τριανταφύλλου από τον Λουκά ο οποίος από την ώρα που μπήκε κατάφερε και μοίρασε δύο ασσίστ, τις οποίες τις έκαναν γκολ οι Χρόνης και Σαχινίδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Το κερασάκι βέβαια σε αυτό το πολύ όμορφο παιχνίδι ήταν όταν πέρασε στο ματς σαν αλλαγή ο νεαρός Χρήστος Ζερβός στην θέση του Γιώργου Γαβριηλάκη και με προσωπική του ενέργεια και εκπληκτικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή σημείωσε και το τελικό 4-0.Ακόμα λίγα λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εξουδετέρωσε με επιτυχία ο τερματοφύλακας των νησιωτών, Μάνος Βασιλειάδης.Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο Αίαντας εκτός από την πολύ καλή επιθετική του λειτουργία ήταν το ίδιο καλός και στην άμυνα. 



Σύνθεση του Αίαντα: Βασιλειάδης, Κωσταντινίδης, Σταυράτης, Γκαγκάλης, Μπάκας, Καλογήρου, Χρόνης(Απατζίδης 72’), Τριανταφύλλου(Λουκάς 52’), Σαχινίδης, Κοβιός, Γαβριηλάκης(Ζερβός 86’).

Διαιτησία: Φουρναράκης, Γεωργόπουλος & Κωσταντόπουλος. (πολύ καλό το διαιτητικό τρίο)

MVP του αγώνα: Για την εντυπωσιακή του εμφάνιση σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού στην αμυντική λειτουργία της ομάδα, ο αρχηγός της…. Αντώνης Σταυράτης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου