Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Τη Δευτέρα 26/9 η κλήρωση του Κυπέλλου



Την ερχόμενη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 18.30 στα γραφεία της  ένωσης, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων της  Γ΄ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Πειραιά «Μιλτιάδης Μαρινάκης».
Στην Γ΄ Φάση έχουν προκριθεί 26 ομάδες, κάτι που σημαίνει ότι από την κλήρωση θα προκύψουν
10 ζευγάρια, ενώ  6 ομάδες θα περάσουν χωρίς αγώνα  στην  Δ΄ Φάση, ώστε να πάμε στο αριθμό  ομάδων  «16»
Οι 26 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα είναι: 1.Α.Ε. ΑΙΓΙΝΑΣ,  2.Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ,
3. Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, 4.Α.Π.Ο.ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ,5. Α.Ο.Α.Δ., 6. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ,
7.Α.Γ.Σ. ΗΦΑΙΣΤΟΣ, 8.Α.Ε. ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ,9. Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ,10.ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ,
11. ΕΝΩΣΗ Α.Α. ΡΕΝΤΗ, 12.ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ,13.Α.Π.Ο.ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, 14.Ε.Π.Ο.ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ, 15.ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ, 16.Π.Ο.ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, 17.Σ.Φ. Ν,. ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ,
18. Α.Ο.ΧΑΛΚΗΔΩΝ,19. Α.Σ.Σ. ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ,20.Α.Ε. ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ,
21.ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, 22.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ,23. Α.Ο.ΠΕΙΡΑΙΑΣ,24.Α.Ο.Κ. ΦΑΛΗΡΟΥ 25.Δ.Ο.ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ,26.ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ.
Οι αγώνες της Γ΄ Φάσης είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, ωστόσο λόγω του ότι υπάρχουν αρκετές ομάδες που χρησιμοποιούν το ίδιο γήπεδο ανάλογα με την κλήρωση ενδεχομένως να χρειασθεί να  γίνει αγώνας η αγώνες την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου.
Καλούνται οι  εκπρόσωποι των ομάδων να παραβρεθούν στην  κλήρωση της Δευτέρας.


 Κλήσεις σε απολογία

 Από την Πειθαρχική Επιτροπή καλείται σε έγγραφη απολογία ο κ. Ν. Κούστας (προπονητής της Κύπρου Κορυδαλλού), αγώνας της 17.9.2016 ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ.
 Τα έγγραφα υπομνήματα θα πρέπει να υποβληθούν στην γραμματεία της Ένωσης  και 3 ημέρες
μετά την σχετική ενημέρωση των σωματείων και των εκπροσώπων τους.






-/-






-2-


Η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει:

Ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, υπενθυμίζουμε στα σωματεία μας ότι:
α) Εφόσον έχουν διαφήμιση στις ποδοσφαιρικές εμφανίσεις τους θα πρέπει να προσκομίζουν
την σχετική βεβαίωση- έγκριση η  το έγγραφο κατάθεσης στην Ε.Π.Σ. Πειραιά μέχρι να λάβουν
την σχετική βεβαίωση.
β) Τυχόν ομάδες που έχουν  ποδοσφαιριστές που είναι  παράλληλα προπονητές με Ταυτότητα Τριετίας UEFΑ - ΕΠΟ θα πρέπει να τους ειδοποιήσουν να κάνουν την σχετική ανάκληση των  προπονητικών Ταυτοτήτων τους, ειδάλλως η συμμετοχή τους σε επίσημους αγώνες συνιστά αντικανονική συμμετοχή, με όλες τις προβλεπόμενες κυρώσεις.
γ) Όλα τα σωματεία της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, διευθέτησαν την  υποχρέωση με την
σύναψη συνεργασίας με διπλωματούχο προπονητή, προσκομίζοντας τα απαραίτητα έγγραφα
στην Γραμματεία της Ε.Π.Σ.Π.
Το ίδιο θα πρέπει να πράξουν Υποχρεωτικά και όσα σωματεία της Β΄ Κατηγορίας δεν έχουν διευθετήσει (6 τα οποία ήδη έχουν ενημερωθεί)  την  υποχρέωση με την σύναψη συνεργασίας με διπλωματούχο προπονητή το οποίο είναι  υποχρεωτικό από φέτος.
δ) Όλα τα σωματεία της Α΄ Κατηγορίας,  δήλωσαν συμμετοχή σε  τουλάχιστον  ένα Τμήμα Εφηβικού ή Παιδικού Πρωταθλήματος εκτός της:1.Αρμενικής, 2. Α.Ο.Α.Δ, 3.Α.Ε.Θύελλας /Αχιλλέας,
4. Α.Σ. Ποντίων,5.Δόξα Πειραιά.
Τα σωματεία αυτά ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή και να λάβουν μέρος  στο Προπαιδικό Πρωτάθλημα όταν θα ξεκινήσει, ενώ δεν νομιμοποιούνται να λάβουν μέρος σε Ιδιωτικά Τουρνουά με τμήματα Εφηβικού η Παιδικού.
 ε) Ωστόσο όλα τα σωματεία που  τυχόν θελήσουν να λάβουν μέρος σε Ιδιωτικά Τουρνουά θα πρέπει να  έχουν λάβει πρώτα σχετική έγκριση από την  Ε.Π.Σ. Πειραιά ,  αφού σε κάθε άλλη περίπτωση υπάρχει κίνδυνος μηδενισμού της ανδρικής ομάδας, βάση του ΚΑΠ.

*Με απόφαση του Δ.Σ.  της Ε.Π.Σ. Πειραιά της 19.9.2016 , έγινε αναδιάρθρωση – συμπλήρωση των κάτωθι Επιτροπών:
Επιτροπή Μικτών Ομάδων - Πρόεδρος: Σωτήρης Μπήτρος, Μέλη: Γεώργιος Κουνιάς,  Χρήστος Καννελόπουλος, Γεώργιος Μπαξεβανάκης, (φροντιστής: Χρήστος Μπουλούσης)
Επιτροπή Δημοσίων Σχέσεων - Πρόεδρος: Ιωάννης Ποντίκης, Μέλη: Κατερίνα Ξηράκη, Αναστάσιος Κορφιάτης, Ευφημία Τσιλικιώτη.
 Επιτροπής Στατιστικής & Γηπέδων - Πρόεδρος: Βασίλης Κουτσούπης, Μέλη: Αναστάσιος Νομικός, Αντώνης Βούλγαρης, Ανάργυρος Κεραμιδάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου