Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Αίαντας Σαλαμίνας - Εθνικός Πειραιά : 2-4 (φιλικός αγώνας)



Ένα όμορφο απόγευμα μας χάρισε ο Αίαντας Σαλαμίνας που υποδέχτηκε τον Εθνικό Πειραιά (ομάδα Γ’ Εθνικής) για το μεταξύ τους φιλικό. Τα 180 άτομα στην εξέδρα του γηπέδου θύμισαν για λίγο τα παλιά και η ομάδα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένη να τους ευχαριστήσει. 

Αυτό και έκαναν λοιπόν οι παίκτες του Στάθη Φουρίκη αφού στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από λάθος έξοδο του τερματοφύλακα του Εθνικού ο Γαβριηλάκης  με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.


 Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν με κάποιες ευκαιρίες και σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και τελικώς τα κατάφεραν στο 35’ με… την βοήθεια του διαιτητή αφού μετά από 3 συνεχόμενα φάουλ του αντίπαλου επιθετικού τα οποία δεν δόθηκαν για την ομάδα μας, μια σέντρα και ένα πλασέ ήταν αρκετά για να ισοφαρίσουν σε 1-1. 

Ο Αίαντας δεν πτοήθηκε και στην τελευταία φάση του παιχνιδιού μετά από κόντρα στην μικρή περιοχή των αντιπάλων ο Γαβριηλάκης επωφελήθηκε και με κεφαλιά σημείωσε το 2-1 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. 

Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν και οι παίκτες του Εθνικού Πειραιά μπήκαν φουριόζοι και στο 48’ μετά από εκπληκτικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα κατέληξε στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Βασιλειάδη φέρνοντας το ματς ξανά στα ίσια. Σαν να μην έφτανε αυτό ο καλύτερος μέχρι εκείνη την στιγμή παίκτης του αγώνα για τον Αίαντα, Γιώργος Γαβριηλάκης, τραυματίστηκε και αντικαταστήθηκε από τον Παπαδημητρίου στο 50’. 

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό και εκμεταλλεύτηκαν την έλλειψη ενέργειας και δημιουργικότητας που είχαν οι νησιώτες χωρίς τον Γαβριηλάκη και στο 73’ έγινε το 2-3 με αντεπίθεση που πραγματοποιήθηκε. 

Με τον ρυθμό από πλευράς Αίαντα να έχει πέσει ήρθε ακόμη ένα πολύ όμορφο γκολ για τον Εθνικό στο 80’ έπειτα από εκτέλεση φάουλ  και κάπως έτσι τελείωσε ο αγώνας χωρίς κάποια άλλη σπουδαία φάση στα 10’ λεπτά που απέμειναν. Θετικές ήταν οι εντυπώσεις για τον Στάθη Φουρίκη που δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο που τους δυσκόλεψε  στο πιο σημαντικό φιλικό τους παιχνίδι.

Συνθέση του Αίαντα:   Βασιλειάδης, Κωσταντινίδης(82' Θανόπουλος), Σταυράτης, Γκαγκάλης, Μπάκας, Καλογήρου( 78' Ζερβός), Χρόνης, Λουκάς, Σαχινίδης(55' Παπαμιχαήλ), Κοβιός, Γαβριηλάκης(50' Παπαδημητρίου).

MVP:ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛΑΚΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου