Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Η. Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει



Η Ε.Π.Σ. Πειραιά υπενθυμίζει στα σωματεία ότι οι δηλώσεις συμμετοχής στα Πρωταθλήματα Α΄,Β΄&  Γ΄ Ερασιτεχνικής  Κατηγορίας καθώς και στο Κύπελλο μπορούν να υποβληθούν στην γραμματεία της Ε.Π.Σ. Πειραιά αυστηρά έως και την Τετάρτη 31 Αυγούστου. Μαζί με τις δηλώσεις συμμετοχής τα σωματεία οφείλουν να συνυποβάλλουν:
1) Τη σύνθεση του Διοικητικού τους Συμβουλίου.
2) Τη Δήλωση του σωματείου περί αποδοχής του Καταστατικού, των Κανονισμών, των οδηγιών και των αποφάσεων της  FIFA, της UEFA και της Ε.Π.Ο.

3) Το Παραχωρητήριο από τον Δήμο για τη χρήση του γηπέδου  στους  εντός έδρας αγώνες του σωματείου.
4) Το σχετικό παράβολο συμμετοχής, την ετήσια συνδρομή του σωματείου καθώς επίσης και την εξόφληση των οφειλών του σωματείου προς την Ε.Π.Σ. Πειραιά.
5) Τα σωματεία της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας πρέπει να προσκομίσουν και την υπεύθυνη δήλωση του νόμιμου εκπροσώπου τους για τη συμμετοχή τους σε τουλάχιστον ένα (1) από τα Πρωταθλήματα Υποδομών της Ε.Π.Σ. Πειραιά περιόδου 2016-2017.
*Τα σωματεία της Α΄ & Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα πρέπει να προσλάβουν υποχρεωτικά  διπλωματούχο προπονητή με ταυτότητα UEFA σε ισχύ.
*Τα σωματεία μπορούν να προμηθευτούν τις δηλώσεις συμμετοχής και τα υπόλοιπα έγγραφα από την Γραμματεία της Ε.Π.Σ. Πειραιά ενώ είναι αναρτημένα και στο site της (www.epspeir.gr) στην ενότητα ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ-ΕΝΤΥΠΑ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου