Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

55 παιδιά στο 1ο Παιδικό καλοκαιρινό καμπ του τριάθλου στο Λουτράκι



Θα διεξαχθεί από 29 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου


Το 1ο Παιδικό καλοκαιρινό καμπ τριάθλου (1st Kids Triathlon Summer Camp) είναι γεγονός. Θα το διοργανώσει, από την προσεχή Δευτέρα, 29 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου, στο Λουτράκι, η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, με την συμμετοχή 55 μικρών αθλητών και αθλητριών, ηλικίας από 8 έως 17 ετών, από την Ελλάδα και την Μάλτα.

Το Καμπ θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Sport Camp στο Λουτράκι και επικεφαλής θα είναι η απεσταλμένη της ITU, Emma Brunning (Level 3 British Triathlon Coach) πλαισιωμένη από τους πιστοποιημένους από την ITU (Level 1) προπονητές τους Matt Azzopardi, Νίκο Σπυριδαντωνάκη, Γιάννη Πετρίδη, Αλέξη Γκέλη, τον Βασίλη Χρονόπουλο αλλά και τους πρωταθλητές Ελλάδας σε Τρίαθλο, Δίαθλο και πιστοποιημένους προπονητές ITU (Level 1): Ντενίζ Δημάκη, Γρηγόρη Σουβατζόγλου και Γρηγόρη Σκουλαρίκη.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τριάθλου (ITU) και η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ), εγγυώνται για μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου, καθοδηγώντας σωστά στα πρώτα τους βήματα, τους αυριανούς πρωταθλητές.

Χορηγοί του προπονητικού Camp είναι η IDEAL BIKES, η WIND και η DHL, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι το Trinews.gr και το Spoorts.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου